Nu kan vi börja kura skymning!

Skördefesten är över och hösten tycks ju kommit på allvar, så då är det skönt att komma inomhus och värma sig. Och nu är ju filmfestivalen igång så du kan njuta av härliga äventyr varannan vecka. Vilket fint arbete Nanna och Per gjort, de nya ägarna till bion. Därför känns det extra skönt att komma in i biosalongen när det doftar nylackat från golvet.

Det nya upplägget med film varannan vecka, i stället för koncentrerat till en vecka, tycks ha slagit väl ut. 99 medlemmar jämfört med 80 förra hösten. Första försöket med eftermiddagsrepris (Irma la Deuce) gillades också av de 10-12 medlemmar som infann sig. Så vid nästa filmdag 10/10 kan de som missade Kanonerna på Navarone se reprisen klockan 15:00.

Trots att höstens filmfestival bara startat, så håller vi redan på att planera för nästa år. Då tänker vi visa 4 filmer under våren och 4 under hösten. Årsmötet är planerat till onsdagen den 23/1 då du kan komma och göra din röst hörd och komma med förslag på vår verksamhet. Och efter årsmötet blir det film.

Men nu koncentrerar vi oss på höstens program, som du kan se under rubriken Program ovan.

Vi ses på Borgholms Bio!
Anne, Christina, Kristina, Marianne och Kjell